Το εστιατόριο

Αν θεωρήσουμε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είναι βέβαιο πως το ίδιο συμβαίνει και με τη διαμονή σε ένα κατάλυμα, προκειμένου να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Στο Pambelos Lodge, δημιουργήσαμε έναν χώρο με γούστο, στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας παράλληλα τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής γης σε ευφάνταστες συνταγές. Ο χώρος του μπαρ, παραμένει στη διάθεσή σας για όλη τη διάρκεια της μέρας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε μια σαλάτα ή κάποιο σνακ, συνοδεία ενός ποτού. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα δωμάτια, έτσι και στο φαγητό, οι επιλογές μας υπαγορεύονται από το δίπτυχο ποιότητα και παράδοση.

Επιλέξαμε ειδικά για εσάς τα πιο αγνά ντόπια υλικά, με τα οποία δημιουργούμε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, που απογειώνουν τη γευστική εμπειρία.
Η προσέγγιση στο θέμα του ποτού δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Οι μπύρες που σας προτείνουμε, προέρχονται από ελληνικές μικροζυθοποιίες, μια κατηγορία που γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Παράλληλα, η λίστα των κρασιών μας, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυναμικής του ελληνικού αμπελώνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να γευτείτε μερικά από τα καλύτερα κρασιά των σημαντικότερων οινοπαραγωγικών ζωνών της χώρας. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε κάποιο κοκτέιλ, με βάση κάποιο από τα premium ποτά που διαθέτει το μπαρ του Pambelos Lodge.
Το σίγουρο είναι πως ότι κι αν επιλέξετε, θα πάρετε γεύση από… Ελλάδα στα καλύτερά της.

Read more